Lees mijn blog

Home / Lees mijn blog

Nieuw jurkje Mieke

Weer een stijlvol jurkje erbij. Deze heeft de naam Mieke gekregen. Een mooi aangesloten lijfje, met het rokje eraan geplooid. Ook boven op de kop van de mouw, leuk plooitjes. Met een leuk accent, het kleine asymmetrische splitje wat sluit met een strik. Ook dit jurkje weer in alle kleuren leverbaar en lengtes zoals u dit graag heeft. Heeft u zelf stof? Vraag of Petra u ermee kan helpen!

Lees meer

Kinderjurkje in de door u bepaalde lengte!!

Waar vind je dat nog!! Jurkjes in de lengte zoals u dat wilt!! Zou u het fijn vinden om zelf de lengte van uw kinderjurkje te bepalen?  U heeft een lange dochter en kunt nergens slagen voor een goede lengte? Neemt u contact met Petra op 06-36392103. U bent van harte welkom.

Lees meer

Een foto moment met Anne-lyn

Het is wel spannend hoor, zo'n foto moment! Het showen van een nieuw modelletje. Een regenachtige middag, dus het juiste moment om jurkjes te passen voor de foto! Ze zijn leuk geworden en Anne-lyn heeft een mooi cadeautje gekregen als bedankje. Het prachtige herfst/winterjurkje staat haar mooi! Dit jurkje is te leveren in alle kleuren. Zwart, donker blauw, rood, boswachtersgroen, ecru, wijnrood. Zit uw kleur er niet bij? Ook het aanleveren van uw eigen stof is mogelijk, vraagt u er Petra naar.

Lees meer

Niet gevonden wat u zocht?

Op zoek naar hét jurkje voor u of uw kind? Niet gevonden wat u zocht? Bij Petra is veel mogelijk, mooi jurkje gezien maar wilt u er graag een kraagje op of fluwelen lijfje of toch net weer iets anders? Petra kan wellicht iets voor u betekenen!! U bent van harte welkom. Neemt u geheel vrijblijvend contact op 06-36392103

Lees meer

Geen standaard maat en toch een stijlvolle jurk?

Geen standaard maat en toch een stijlvolle jurk? Twee verschillende maten? Van boven 42 en onder 44? U bent niet de enige! Wat is het lastig om dan toch een mooi jurkje te vinden! Liever niet zo'n wijde hals waar van alles bij uit komt? Graag de lengte wat langer of korter? U bent boven de 1.80 m en wilt toch een acceptabele lengte? Een positie-jurk waar je niet alle oneffenheidjes door heen ziet? Met al deze wensen bent u bij Petra van harte welkom ook 's avonds. Maakt u geheel vrijblijvend een afspraak per mail of telefoon 06-36392103

Lees meer

Op maat gemaakt kinderrokje

Het juiste rokje nog niet kunnen vinden? Uw kind geen standaard maat? Laat het rokje maken!! Kies uw stof en vraag het Petra. U bent van harte welkom.

Lees meer

Rood een van dé kleuren van aankomende herfst/winter!

Wat vond u van de rode jas van Koningin Maxima en prinses Aimee of de rode jurk van Kate? De aankomende herfst/winter is rood een van dé kleuren die u gaat zien. Is rood ook de kleur van u of van uw kind? Petra bied mooie modellen waar u een stijlvol jurkje voor u of voor uw kind kunt laten maken.Handgemaakt dus exclusief!  Wilt u liever een jurkje met kraagje, splitje, enz. Stel zelf het jurkje samen! Petra is m.u.v. zondag, alle dagen geopend van 9.00 uur tot 21.00 uur. Heel prettig aan huis, gratis parkeren, veel aandacht voor de klant. U bent van harte welkom!!

Lees meer

Heeft u vragen over of wensen voor een jurkje?