Lees mijn blog

Home / Lees mijn blog

Stof keuze!! Kwaliteits- stof in vele kleuren

Stof van zeer goede kwaliteit!! In div. kleuren leverbaar, de stof is van viscose, polyester en elastan. Draagt prettig,werkt fijn en blijft super mooi!  Alleen stof bestellen behoort ook bij de mogelijkheden. Deze stof kunt u voor €12.50 p.mtr. kopen.

Lees meer

Hét adres voor stijlvolle rouwjurkjes!! Sinds 2015

Petra's kindergelegenheidskleding, hét adres voor stijlvolle rouwjurkjes voor het kind. Het plan om hiermee te starten liep al even, toen ik in 2015 begon werd dit al snel gewaardeerd. Want kleding is er voldoende dat is duidelijk, maar waar vind je stijlvolle en betaalbare kinderjurkjes voor speciale gelegenheden? Kinderjurkjes zonder glitter, tekst, tierelantijntjes, lengte op maat enz. Waar kun je ook avonds terecht?! Waar u helemaal aan kunt geven hoe het jurkje eruit moet komen te zien? U bent van harte welkom.   

Lees meer

Nieuw!! Liberty of London stof

Als u de Liberty of London stofjes ziet, ben u opslag verliefd. De unieke dessins die soms al meer dan 100 jaar oud zijn, in de mooiste (Egyptische ) kwaliteits katoen, maken de stoffen van Liberty zeer geliefd. Wilt u voor uw kleine Princes ook zon prachtig uniek jurkje van Liberty of London stof? Vraag aan Petra naar de mogelijkheden. Deze jurkjes kunt u laten maken vanaf maat 86 t/m 134. Hieronder ziet een paar stofjes, maar er zijn er nog veeeel meer.

Lees meer

Nieuw jurkje Mieke

Weer een stijlvol jurkje erbij. Deze heeft de naam Mieke gekregen. Een mooi aangesloten lijfje, met het rokje eraan geplooid. Ook boven op de kop van de mouw, leuk plooitjes. Met een leuk accent, het kleine asymmetrische splitje wat sluit met een strik. Ook dit jurkje weer in alle kleuren leverbaar en lengtes zoals u dit graag heeft. Heeft u zelf stof? Vraag of Petra u ermee kan helpen!

Lees meer

Kinderjurkje in de door u bepaalde lengte!!

Waar vind je dat nog!! Jurkjes in de lengte zoals u dat wilt!! Zou u het fijn vinden om zelf de lengte van uw kinderjurkje te bepalen?  U heeft een lange dochter en kunt nergens slagen voor een goede lengte? Neemt u contact met Petra op 06-36392103. U bent van harte welkom.

Lees meer

Een foto moment met Anne-lyn

Het is wel spannend hoor, zo'n foto moment! Het showen van een nieuw modelletje. Een regenachtige middag, dus het juiste moment om jurkjes te passen voor de foto! Ze zijn leuk geworden en Anne-lyn heeft een mooi cadeautje gekregen als bedankje. Het prachtige herfst/winterjurkje staat haar mooi! Dit jurkje is te leveren in alle kleuren. Zwart, donker blauw, rood, boswachtersgroen, ecru, wijnrood. Zit uw kleur er niet bij? Ook het aanleveren van uw eigen stof is mogelijk, vraagt u er Petra naar.

Lees meer

Niet gevonden wat u zocht?

Op zoek naar hét jurkje voor u of uw kind? Niet gevonden wat u zocht? Bij Petra is veel mogelijk, mooi jurkje gezien maar wilt u er graag een kraagje op of fluwelen lijfje of toch net weer iets anders? Petra kan wellicht iets voor u betekenen!! U bent van harte welkom. Neemt u geheel vrijblijvend contact op 06-36392103

Lees meer

Heeft u vragen over of wensen voor een jurkje?

                                                                                         Vraag het Petra